Marmara Üniversitesi Dans ve Sosyal Etkinlikler Kulübü (DANSMAR)

İktisat Fakültesi

Kulübümüz farklı dans türlerinde eğitimler vererek öğrencilere sosyalleşebilecekleri alanlar sağlamayı amaçlar. Dans türlerimizi salsa, bachata, hiphop, zumba ve modern dans olarak 5 farklı alanda belirledik ve eğitimlerimizi bu alanlarda icra edeceğiz. Eğitimlerimizle beraber gerçekleştireceğimiz sosyal sorumluluk etkinlikleri, dans içerikli aktivitelerle üniversite içinde ve dışında faaliyetler düzenlemeyi ve üniversiteler arası dans festivalleri gibi organizasyonlarda üniversitemizi temsil etmeyi hedefliyoruz. Öğrenci arkadaşlarımızla gösteriler hazırlayıp hem aldıkları eğitimleri sergileyebilecekleri alanlar oluşturacağız hem de üniversitemize adapte olmalarını kolaylaştıracağız.Gösterilerimizi üniversite içindeki diğer kulüplerle düzenleyeceğimiz ortak etkinliklerde, okulumuzda gerçekleşecek Kültür ve Sanat etkinliklerinde ayrıca üniversitemizi temsil edeceğimiz festivallerde sergileyerek üniversitemize ve kulüp üyelerimize olabildiğince dans dolu bir ortam sağlamaya çalışacağız.

• Dans Eğitimleri
  • Dans Festivalleri
  • Dans Üzerine Workshoplar
  • Kültür Sanat Etkinlikleri
  • Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri

Arş.Gör.Dr. Hazel AGUN
hazel.agun@marmara.edu.tr

Öğr.Gör. Merve ÜNVER
merve.unver@marmara.edu.tr

BERFİN KABAKLI
berfin.kabakli@hotmail.com

KEREM CAN AĞTOPRAK
kerem.cann99@gmail.com

İREM DEMİRCİ
hazalirem97@gmail.com

30.04.2022 / 14:30-17:00

Kahvaltı/Piknik/Yemek/Davet

29 Nisan Dünya Dans Günü Pikniği
Dünya Dans Gününde açık havada workshoplar, sosyal danslarla piknik yaparak dans günümüzü kutlamak öğrencilere eğlenceli ve eğitici bir ortam hazırlamak etkinliğimizin hedeflerinden biridir. Yeni dönem öğrencilerimizle eski dönem öğrencilerimizi bir arada vakit geçirmesine olanak sağlayarak dans etkinliğimizi büyütmek ve öğrendikleri eğitimleri sergileyebilicekleri alan oluşturmak etkinliğimizin hedefleridir.