Dans Ve Sosyal Etkinlikler Kulübü (DANSMAR)

12 Kas 2021

Kulübümüz farklı dans türlerinde eğitimler vererek öğrencilere sosyalleşebilecekleri alanlar sağlamayı amaçlar. Dans türlerimizi salsa, bachata, hiphop, zumba ve modern dans olarak 5 farklı alanda belirledik ve eğitimlerimizi bu alanlarda icra edeceğiz. Eğitimlerimizle beraber gerçekleştireceğimiz sosyal sorumluluk etkinlikleri, dans içerikli aktivitelerle üniversite içinde ve dışında faaliyetler düzenlemeyi ve üniversiteler arası dans festivalleri gibi organizasyonlarda üniversitemizi temsil etmeyi hedefliyoruz. Öğrenci arkadaşlarımızla gösteriler hazırlayıp hem aldıkları eğitimleri sergileyebilecekleri alanlar oluşturacağız hem de üniversitemize adapte olmalarını kolaylaştıracağız.Gösterilerimizi üniversite içindeki diğer kulüplerle düzenleyeceğimiz ortak etkinliklerde, okulumuzda gerçekleşecek Kültür ve Sanat etkinliklerinde ayrıca üniversitemizi temsil edeceğimiz festivallerde sergileyerek üniversitemize ve kulüp üyelerimize olabildiğince dans dolu bir ortam sağlamaya çalışacağız.

• Dans
  • Kültür Sanat Etkinlikleri
  • Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri
  • Workshop

Öğr.Gör. ESRA POLAT
esra.polat@marmara.edu.tr

Dr.Öğr. Üyesi HAZEL ULUKAYA
hazel.agun@marmara.edu.tr

BUSE YILDIZ EROL
yildizeeroll@gmail.com

BERFİN KABAKLI
berfinkabakli@marun.edu.tr

İREM DEMİRCİ
iremdemirci@marun.edu.tr

04.04.2024 / 17:30-19:00

Dansmar Konsept Ders Etkinliği
Bu etkinliğimizde kulübümüze üye olan insanların keyifli bir vakit geçirmesi, farklı bir dans deneyimi yaşamaları, eğlenerek öğrenmeleri ve ekip bilincini kazanmaları amacıyla konsept ders düzenleyeceğiz. Konsept ders, kulübümüzdeki her bir eğitmenin farklı bir konsept belirleyerek kendi dans dersini bu konseptte işlemesi anlamına geliyor. Konsept derse örnek olarak ; tüm öğrencilerin ve eğitmenlerin beyaz giyinmesi, Hintli gibi giyinmesi, bir ünlü sanatçı gibi giyinmesi verilebilir.

Üniversite Dışı Üniversite Dışı Faaliyetler