Marmara Hukuk ve Ekonomi Kulübü (Marmaralawneco)

Hukuk Fakültesi

3.5

12 Kas 2021

İnsan hayatının ve sürekli değişen dünyanın merkezinde yer alan iki önemli disiplini yani hukuk ve ekonomiyi bir araya getirmeyi hedeflemekteyiz. Bu sayede her iki disipline mensup öğrenci, iş insanı ve eğitimciyi de müşterek bir zeminde buluşturarak; birbirlerinin tecrübe ve bilgi birikimlerine katkı sağlamalarını amaçlıyoruz. Bu bağlamda yapacağımız çeşitli akademik ve sosyal etkinlikler sayesinde hedeflerimize ulaşacağımıza inanmaktayız.

• Ekonomi
  • Hukuk
  • Kültür ve Sanat Faaliyetlerİ
  • Psikoloji
  • Sosyal Faaliyetler
  • Uluslararası İlişkiler

Prof.Dr. ERCÜMENT ÖZKARACA
eozkaraca@marmara.edu.tr

Dr.Öğr. Üyesi AYBÜKE KARACA YAĞCI
aybuke.karaca@marmara.edu.tr

KADİR BİRSEN
kadirbirsen@marun.edu.tr

ŞEVVAL AKYOL
sakyol@marun.edu.tr

ELİF SUDE YILMAZ
eliff.sude2525@gmail.com

18.04.2024 / 20:00-22:00

Seminer

HMGS ve Hâkim Savcı Yardımcılığı Sınavı Özelinde Fakülteden Mesleğe Kariyer Planlaması Eğitimi
Hukuk Alanları Akademisi Kurucusu ve Yenilikçi Hukukçular Platformu Kurucu Ortağı Avukat Özgür Özsoy ile "HMGS ve Hâkim Savcı Yardımcılığı Sınavı Özelinde Fakülteden Mesleğe Kariyer Planlaması" konulu eğitim semineri vereceğiz. Etkinliğimizin içeriğinde fakülte süreci ve sonrası, HMGS ve Hâkim Savcı Yardımcılığı Sınavı, mesleki seçim ve alanlaşma, girişimcilik ve Startup Hukuku, sosyal medya ve hukuk, staj süreci gibi konular yer alacaktır. Eğitim sürpriz çekilişli olacaktır. Programa dahil olacak 4. sınıflara eğitim sonrasında "Akademi Mentorlük Uygulaması" kapsamında Staj Yeri - Mezuniyet Süreci ve Devamı" konusunda bilgilendirme, yönlendirme ve soru - cevap yapılacaktır. Etkinlik tüm hukuk fakültesi öğrencilerine yöneliktir.

Online Ortam Zoom Video Communications