Marmara Havacılık ve Uzay Kulübü

• Ulusal ve uluslararası alanda düzenlenen havacılık ve uzay temalı yarışmalara katılmak ve üniversitemizi temsil etmek. Yarışmalara katılım için kurduğumuz ekiplerde tecrübe aktarımı ile sürekliliği sağlamak ve yıllar içerisinde üniversitemizden bu tür yarışmalara katılımı artırmak. • Havacılık ve uzay sanayi ile bu alanda çalışan meslek gruplarının tanıtımını yapmak. • Mühendislik alanında öğrenilen teorik bilgileri yapılacak projeler sayesinde pratiğe dönüştürmek. • Havacılık ve uzay sanayi alanında, Marmara Üniversitesi bünyesindeki farkındalığı artırmak.

• Havacılık ve Uzay
  • İnsansız Hava Aracı
  • Mühendislik ve Teknoloji
  • Otonom Sistemler
  • Roket

Arş.Gör. Hüseyin YALTIRIK
huseyin.yaltirik@marmara.edu.tr

Arş.Gör. Oğuzhan ÇİFTÇİ
oguzhan.ciftci@marmara.edu.tr

MERT CAN AKTAY
mertcanaktayy@gmail.com

FUAT ÇAKIR
fuatcakir316@gmail.com

İBRAHİM TINAS
ibrahimtinas@marun.edu.tr

29.03.2022 / 20:00-21:30

OpenFOAM ile Açık Kaynak CFD Yazılımı
Hem havacılık ve uzay sektörü özelinde ve hem de diğer sektörlerdeki mühendislik alanlarında açık kaynaklı CFD yazılımının önemi ve muhtemel kullanım alanlarına yönelik düzenleyeceğimiz bu etkinlikte TUSAŞ'ta CFD analizi grup lideri olarak çalışan Dr. Barış Biçer hocamızın sunumu ile OpenFOAM açık kaynak CFD yazılımını da katılımcılarımıza tanıtmayı ve bu alana ilgilerini çekmeyi hedefliyoruz.

Online Ortam Zoom Video Communications