Marmara Havacılık ve Uzay Kulübü (MAHUK)

Mühendislik Fakültesi

1.5

12 Kas 2021

• Ulusal ve uluslararası alanda düzenlenen havacılık ve uzay temalı yarışmalara katılmak ve üniversitemizi temsil etmek. Yarışmalara katılım için kurduğumuz ekiplerde tecrübe aktarımı ile sürekliliği sağlamak ve yıllar içerisinde üniversitemizden bu tür yarışmalara katılımı artırmak. • Havacılık ve uzay sanayi ile bu alanda çalışan meslek gruplarının tanıtımını yapmak. • Mühendislik alanında öğrenilen teorik bilgileri yapılacak projeler sayesinde pratiğe dönüştürmek. • Havacılık ve uzay sanayi alanında, Marmara Üniversitesi bünyesindeki farkındalığı artırmak.

• Havacılık ve Uzay
  • İnsansız Hava Aracı
  • Mühendislik ve Teknoloji
  • Otonom Sistemler
  • Roket

Arş.Gör. OĞUZHAN ÇİFTÇİ
oguzhan.ciftci@marmara.edu.tr

Doç.Dr. İLKER TURGUT YILMAZ
ilker.yilmaz@marmara.edu.tr

FUAT ÇAKIR
fuatcakir@marun.edu.tr

SİNAN GÖÇMEN
sinangocmen@marun.edu.tr

ECE ELİF ÇAVUŞOĞLU
ececavusoglu04@gmail.com

01.11.2023 / 17:00-18:00

Toplantı

Marmara Havacılık ve Uzay Kulübü Tanışma Toplantısı
Kulübümüze yeni katılan arkadaşlarımızla tanışmak, kulüp hakkında daha detaylı bilgi vermek ve önceden yaptığımız etkinlik, proje ve toplantılarımız hakkında konuşmak için bu tanışma toplantısını düzenliyoruz. Ayrıca gelecekteki etkinlik ve projelerimizi de tartışmayı planlıyoruz. Bu etkinlikte havacılığa olan sevgimizi paylaşmayı ve benzer ilgiye sahip kişilerle de tanışmayı amaçlıyoruz.

Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Maltepe Yerleşkesi Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer7