Bilişim Ve Teknoloji Hukuku Kulübü

Kulübümüzün genel amacı, Marmara Üniversitesi misyonu ve vizyonu çerçevesinde, bilişim ve teknoloji hukuku alanında Türkiye'de ve dünyada saygın, idealist, bilgili ve vizyonu geniş hukukçular yetiştirilmesini sağlamaktır. Kulübümüzün özel amaçları; Yeni ve hızla gelişmekte olan bilişim ve teknoloji hukukuna ilgi duyan öğrencileri tek bir kuruluş altında toplamak. Hukuk öğrencilerinin birbiri ile bilgi paylaşımı yapabilmesini ve bilişim hukuku alanında kendilerini geliştirmelerini sağlamak. Öğrencilerin tecrübeli hukukçularla ve bilişim, yapay zekâ, teknoloji alanlarında uzman kişilerle bir araya gelmelerine yardımcı olmak. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni yurt içinde ve yurt dışında daha geniş ölçekte tanıtmaya katkıda bulunmak olarak sayılabilir.

• Bilişim Hukuku
  • Sosyal Medya Hukuku
  • Teknoloji Hukuku

Prof.Dr. Fulya ERLÜLE
ferlule@marmara.edu.tr

Arş.Gör. Egemen IŞIK
egemen.isik@marmara.edu.tr

İLKER GİRAY
ikrgry@hotmail.com

OĞUZHAN TUTAR
tutaroguzhan09@gmail.com

ASLI ÇETİN
aslictnn@gmail.com

05.01.2022 / 09:00-12:30

Panel

Kvkk Ve Uygulamalari
Günümüzde çok önemli yeri olan ve gelecekte daha da önemli hâle gelecek kişisel verilerin korunumuyla ilgili biz öğrencilere, değerli konuklarımız değerli bilgilerini sunacaktırlar. Konukların sunumları sonrası öğrencilerin soruları cevaplanacaktır. Böylelikle güncel olarak çok önemli olan kişisel verilerin korunumuyla ilgili bilinçlenecek ve hem meslek hayatımız açısından hem de sosyal hayatımız açısından, kişisel verileri korumaya yönelik hareket etmeyi öğreneceğiz.

Göztepe Yerleşkesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu