Bilişim Ve Teknoloji Hukuku Kulübü

Hukuk Fakültesi

12 Kas 2021

Kulübümüzün genel amacı, Marmara Üniversitesi misyonu ve vizyonu çerçevesinde, bilişim ve teknoloji hukuku alanında Türkiye'de ve dünyada saygın, idealist, bilgili ve vizyonu geniş hukukçular yetiştirilmesini sağlamaktır. Kulübümüzün özel amaçları; Yeni ve hızla gelişmekte olan bilişim ve teknoloji hukukuna ilgi duyan öğrencileri tek bir kuruluş altında toplamak. Hukuk öğrencilerinin birbiri ile bilgi paylaşımı yapabilmesini ve bilişim hukuku alanında kendilerini geliştirmelerini sağlamak. Öğrencilerin tecrübeli hukukçularla ve bilişim, yapay zekâ, teknoloji alanlarında uzman kişilerle bir araya gelmelerine yardımcı olmak. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni yurt içinde ve yurt dışında daha geniş ölçekte tanıtmaya katkıda bulunmak olarak sayılabilir.

• Bilişim Hukuku
  • Sosyal Medya Hukuku
  • Teknoloji Hukuku

Prof.Dr. FULYA ERLÜLE
ferlule@marmara.edu.tr

Arş.Gör.Dr. EKİN ŞENTÜRK
ekin.senturk@marmara.edu.tr

OYA LALE ŞENOYMAK
oyasenoymak@marun.edu.tr

YAREN AYBAR
yarenaybar@marun.edu.tr

SUEDA SEVİM ERBEK
suedaerbek@marun.edu.tr

04.04.2023 / 21:00-22:00

Söyleşi/Sohbet

Hukuk ve Teknoloji Sektöründe Geleceğe Hazırlık: Bilişim Suçları ve Soruşturma Teknikleri
Etkinliğin amacı, geleceğin avukat, hakim ve savcılarını bilişim suçları ve soruşturma teknikleri hakkında bilgilendirmek ve bu alanda gelecekte karşılaşabilecekleri sorunlar için hazırlamaktır. Etkinliğin hedefi, bilişim suçlarının ve bu suçların faillerinin tespit edilmesi için gerekli teknikler hakkında bilgi vermektir. Etkinliğin hedef kitlesi, Bilişim Hukuku ve Ceza Hukuku alanlarına ilgi duyan, gelecekte bu alanlarda faaliyet göstermek isteyen, bilişim suçları ve bu suçların yaptırımları, soruşturma süreçleri hakkında bilgi edinmek isteyen herkestir.

Online Ortam Google Meet