Marmara Spor ve Etkinlik Kulübü (MUSPORTS)

24 Ara 2020

Sporsever her öğrenciyi kulübümüzün çatısı altında bir araya getirip ekip çalışmasına yönlendirerek sosyal alandaki becerilerini arttırmak ve sorumluluk alma konusunda destekleyerek toplumsal bilinci oluşturmanın yanı sıra kapsamlı spor faaliyetleri ile öğrencilerin fiziksel ve mental gelişimine katkı sağlamaktır. Ayrıca Spor Bilimleri Fakültesi'nde bulunmayıp spor ile ilgilenen öğrencilerin de spor etkinliklerine, girişimlerine katılmalarını sağlamaktır.

• Gezi
  • Kültür Sanat
  • Sağlık
  • Sosyal Sorumluluk
  • Spor
  • Toplumsal Gelişim

Arş.Gör. Eyüp Anıl DUMAN
anil.duman@marmara.edu.tr

Arş.Gör. Serkan ÖĞÜT
serkan.ogut@marmara.edu.tr

NAMIK EMRE KARADAŞ
nemrekaradas@hotmail.com

ELÇİN KOÇ
elcinkoc1999@icloud.com

SUDE BULUT
sudebulut2305@gmail.com

04.04.2021 / 12:00-17:00

Yarışma (Düzenleme)

League Of Legends 5V5 Turnuvası

Marmara Sports Community olarak e-sporun spordan ayrılmamasını gerektiğine inanıyoruz. Bu etkinliği gerçekleştirme amacımız, kulüp üyelerimizin online dönemde e-spor arenasında etkin bir şekilde katılım gösterebileceği, kulübümüz içerisinde yeni tanıştıkları bireyler ile takım olmanın mantığını kavrayabilecekleri bir stratejik rekabet ortamı oluşturmaktır . Hedef kitlesi okulumuz öğrencisi olan e-sporu takip eden, e-sporun içinde bulunmak isteyen herkestir.

Online Ortam Diğer

Kayıt bulunamadı