Marmara Sanat Ve Tasarım Kulübü (MSTK)

Uygulamalı Bilimler Fakültesi

08 Kas 2019

Üniversite öğrencilerinin her alandaki ortak ilgi ve fikirleri etrafında,kendilerini özgür ve çağdaş bir şekilde ifade edebilmelerini sağlayacak sosyal, düşünsel ve kültürel bağlamdaki faaliyetler için bir çatı oluşturmaktır. Sanatsal bağlamda aktif olacakları, tasarımsal anlamda da kendilerini ifade edebilecekleri bir ortam oluşturmak hedeflenmiştir.

• Kültürel Faaliyetler
  • Sosyal Sorumluluk Projeleri
  • Tasarım
  • Yarışmalar

Öğr.Gör. MUSTAFA NACİ TOP
mustafa.naci@marmara.edu.tr

Doç.Dr. ÇİMEN BAYBURTLU
cimen.bayburtlu@marmara.edu.tr

ARMAĞAN ELİF İNCEOĞLU
armaganinceoglu@gmail.com

PINAR ÇAĞDAŞ
pinarcagdas@marun.edu.tr

CEREN ŞAHİN
ceren.sahin@marun.edu.tr

08.01.2024 / 10:30-12:30

Konferans

Avukat Raci Çetin Yüksekbaş ile İş Hukuku ve Uygulamaları
Avukat Raci Çetin Yüksekbaş, konferans katılımcılarını hukuk konusunda bilgilendirecek. İş hukuku ve hukukun iş hayatında işlenişini öğrencilerimize detaylarıyla anlatacak. Etkinlik amacı, kendi bölümlerinde okuyan ve mezun olacaklarında türlü işlere girecek olan öğrencilerimizin iş hayatında haksızlığa uğramalarını engellemek, onları iş hayatında ne gibi fırsatların ve sorunların bekledikleri konusunda onları eğitmektir. Hedef kitle, iş hayatına yakın olan ve şu an staj yapmakta olan üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimizdir. Etkinlik bitiminde öğrenciler, yaşadıkları hayatın ve yaşayacakları iş hayatının hukuksal boyuttaki tüm detaylarını öğrenecekler.

Mehmet Genç (Dragos) Külliyesi Derslik/Laboratuvar/Diğer