Kişisel Verileri Koruma ve Bilişim Kulübü (KVKBK)

08 Kas 2019

Üniversitemiz mensupları ve toplumumuzun her bir ferdine ulaşarak kişisel verilerin korunması ve bilişim hukuku alanında farkındalık oluşturmak,bu husustaki ulusal ve uluslararası düzenlemeleri takip ederek bilgi birikimimizi genişletmek ve bu konudaki gelişmelere katkı sağlamaktır. Kulübümüz, kişisel verilerin korunması ilkesi temelinde bilimsel,sosyal, kültürel faaliyetler düzenlemeyi, bu konulardaki mevcut faaliyetlere katılımı ve adalet anlayışına katkı sağlamayı kendisine misyon edinmiştir.

• Bilişim
  • Edebiyat
  • Hukuk
  • Kültür ve Sanat
  • Teknoloji
  • Veri Madenciliği
  • Yapay Zeka

Dr.Öğr. Üyesi Zafer İÇER
zafericer@marmara.edu.tr

Arş.Gör. Can YÖNEY
can.yoney@marmara.edu.tr

GONCA KELEŞ
kelesgonca666@gmail.com

ELİF TAHTALI
ec.thtl@hotmail.com

BELEMİR NUR BAYRAM
belemir_bayram1@hotmail.com

23.12.2021 / 09:00-16:30

Konferans

Bilişim Zirvesi
Kulüp olarak düzenleyeceğimiz “Bilişim Zirvesi” adlı etkinliğimiz 23 Aralık’ta Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi konferans salonunda iki oturum şeklinde gerçekleşecektir. İlk oturumda bilişimin hukuki boyutu ele alınacak, ikinci oturumda ise bilişimin teknik boyutu ele alınacaktır. Düzenleyeceğimiz bu etkinlik kapsamında günümüzde yapay zekaya doğru evrilmemizin sonucu olarak bu konuda her bireyin bilinçlenmesi ve bilgi sahibi olması gerektiği bir konu haline bürünüyor. Her konuşmacı kendi seçtiği konu dahilinde sunumunu gerçekleştirecek.

Göztepe Yerleşkesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu