Aksiyon Edebiyat Ve Fikir Kulübü

13 Mar 2019

Aksiyon Edebiyat ve Fikir kulübü, içinde yaşadığı çağı tanıyarak çağın sorunlarını tespit ve tahlil ederek çözüm üretebilen; Önceliğini Türkiye olarak belirlemiş, pergelin sabit ayağını kendi kültür ve medeniyetine yerleştirmiş, hareketli ayağını ise diğer kültür ve medeniyetlere açmış; ufku geniş, özgüveni yüksek, idealleri olan samimi bir gençlik yetiştirme gayesindedir. Sadece ilim sahibi olmakla yetinmeyerek sahibi olduğu ilim ile gönülleri ve ruhları canlandıracak bir irfana ulaşmayı hedeflemiş, bununla da yetinmeyip arayışını hikmet olarak belirlemiş bir gençlik. Zamanın ruhunu ve ufkunu mukaddes değerleriyle ihya ve inşa etme derdinde olan bir gençlik. Çağın vicdanı olarak nerede ve hangi şartta olursa olsun hak bildiği dava için yaşayacak bir gençlik için... Aksiyon Edebiyat ve Fikir kulübü olarak, kendi kültür ve medeniyetine bağlı, geçmişine duyarlı, geleceği öngören, sözü ve mefkûresi olan bir gençlik için çabalıyoruz.

• Aksiyon

21.03.2024 / 15:30-17:00

Film Gösterimi

Kabe Yollarında
Hem kulübün misyon ve vizyonuna uygun kültürel bir aktive yapılması hem de diğer kulüplerle ortak bir paylaşımda bulunulması hedeflenmiş, ayrıca kaybolmuş bir filmin yeniden bir izleyici kitlesine kazandırılması, ilahiyat öğrencilerinin teoride öğrendiği bilgilerinin medya platformlarında pekiştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu sayede ilahiyat öğrencilerinin çok yönlü olması ön planda tutulmaktadır.

Bağlarbaşı Yerleşkesi Prof.Dr.Raşit Küçük Konferans Salonu