Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Kulübü

İktisat Fakültesi

3.5

22 Kas 2013

Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölüm kulübü olarak 2013 yılında kurulmuş Economics Club inovatif, girişimci, akademik olguları bir araya getirerek bölüm değerlerini taşıyan ve günden güne büyüyen bir öğrenci topluluğudur. Öğrencilerin ve profesyonellerin bir araya gelerek bilgi, deneyim ve sosyal bilinç artırılmasına yönelik toplantı, panel ve söyleşiler gerçekleştirme amacındayız. Başta okula yeni başlayan öğrencileri; online ve yüz yüze etkinliklerle destekleme gayesindeyiz.

• Girişimcilik
  • Kariyer Günleri
  • Sosyal Sorumluluk Projeleri
  • Şirket Gezileri
  • Workshop

Prof.Dr. İbrahim Mahmut TEKÇE
mtekce@marmara.edu.tr

Dr.Öğr. Üyesi Pınar DENİZ
pinar.deniz@marmara.edu.tr

MUHAMMED TAHA SALMAN
mts_hhbal@hotmail.com

İBRAHİM YAŞAR
ibrahimyasar560@gmail.com

ELİFCAN ŞAHAN
elifcansahan@gmail.com

20.04.2022 / 10:00-16:30

Seminer

Etkili İletişim Zirvesi
İş dünyası ve gündelik hayatta iletişim sürecinin öneminden yola çıkarak; etkili iletişimin ne olduğunu, nasıl olduğunu, düşünce ve fikirlerimizi karşı tarafa nasıl aktarmamız gerektiğini katılımcılarımıza aktarma amacımız bulunmaktadır. Aynı zamanda İngilizcenin iş hayatındaki doğru kullanımı ve İngilizce düşünebilmeyi katılımcılarımıza sunacağız. Hedef kitlemiz iktisat, iletişim ve işletme fakülteleri öğrencileri başta olmak üzere kendine değer katmak isteyen herkese açıktır. Bu etkinliğin yapılma amacı kulübümüzün marka değerini oluşturmak, öğrencilere değer katmak ve etkinlik içerisinde kulüp üyelerinin aktif rol alarak deneyim ve tecrübe kazanmalarını sağlamaktır.

Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim ÜZÜMCÜ Kültür Merkezi