Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Kulübü

İktisat Fakültesi

22 Kas 2013

Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölüm kulübü olarak 2013 yılında kurulmuş Economics Club inovatif, girişimci, akademik olguları bir araya getirerek bölüm değerlerini taşıyan ve günden güne büyüyen bir öğrenci topluluğudur. Öğrencilerin ve profesyonellerin bir araya gelerek bilgi, deneyim ve sosyal bilinç artırılmasına yönelik toplantı, panel ve söyleşiler gerçekleştirme amacındayız. Başta okula yeni başlayan öğrencileri; online ve yüz yüze etkinliklerle destekleme gayesindeyiz.

• Girişimcilik
  • Kariyer Günleri
  • Sosyal Sorumluluk Projeleri
  • Şirket Gezileri
  • Workshop

Prof.Dr. İBRAHİM MAHMUT TEKÇE
mtekce@marmara.edu.tr

Dr.Öğr. Üyesi PINAR DENİZ
pinar.deniz@marmara.edu.tr

METEHAN GÜLTEKİN
beritangultekin@marun.edu.tr

SADIK TOPAL
sadiktopal@marun.edu.tr

ZEYNEP DERİCİ
zeynepderici@marun.edu.tr

05.01.2024 / 10:30-13:00

Teknik Gezi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumunu Ziyaret Ediyoruz
Marmara Üniversitesi öğrencileri olarak, finans dünyasının önemli bir aktörü olan Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu’nu ziyaret etme fırsatını elde ettik. Bu etkinlik, ekonomi ve finans alanındaki bilgi ve deneyimlerimizi genişletmek, sektörün iç çalışmalarını daha yakından gözlemlemek ve bu alandaki profesyonellerle etkileşimde bulunmak için benzersiz bir fırsattır. Etkinlik boyunca, Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu'nun uzmanlarıyla gerçekleştireceğimiz görüşmeler ve sunumlar, öğrenciler olarak kariyer hedeflerimizi daha iyi anlamamıza ve sektörde başarılı olmanın anahtarları konusunda bize ışık tutacaktır. Bu ziyaret, bizlere sadece teorik bilgilerin ötesinde, gerçek dünya uygulamalarıyla tanışma şansı sunacak ve kariyerimizin erken dönemlerinde önemli bir adım olacaktır.

Üniversite Dışı Üniversite Dışı Faaliyetler