Marmara Üniversitesi Hayvanları Koruma Kulübü (MÜHAK)

Atatürk Eğitim Fakültesi

19 Mar 2015

Kampüs içerisinde yaşayan tüm canlıların beslenme, barınma ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanması, hayvanların refah seviyesinin arttırılması. Kampüs içinde yaşan kedi ve köpeklerin daha uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için kısırlaştırma çalışmaları yürütmek. Hayvan hakları savunuculuğu, hayvanlara yönelik toplumsal algıyı iyileştirmek ve insanlarda hayvan sevgisi için bilinçlendirme çalışmaları yapmak.

• Hayvan Hakları
  • Sokak Hayvanları
  • Sosyal Sorumluluk Projeleri

Doç.Dr. GÖKÇE KURT TİFTİK
gokce.kurt@marmara.edu.tr

Dr.Öğr. Üyesi BURCU DÜZGÜN ÖNCEL
burcu.duzgun@marmara.edu.tr

GÜL NİHAL AKÇA
nihalakca.na@outlook.com

BETÜL ANNAÇ
betulannac@marun.edu.tr

SÜMEYYE MERVE ERMİŞ
merveermis@marun.edu.tr

13.05.2024 / 09:00-16:30

Konferans

Hukuki, Toplumsal ve Etik Bağlamda Hayvan Hakları
Hukuki Toplumsal ve Etik Bağlamda Hayvan Hakları konferansında, Deniz Tavşancıl Kalafatoğlu Hayvan hakları hakkında; Prof. Dr. Oğuz Polat zoosadizm’in toplumsal zararları hakkında; Gökçen Yücekaya ve Pınar Delen Satıoğlu hayvan eğitimi ve sahadan bilgiler vermek amacıyla konuşmalarını gerçekleştireceklerdir. Eğitimin hedef kitlesi tüm hayvanseverlerdir.

Göztepe Yerleşkesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu

21.03.2024 / 12:00-14:00

Alan Uygulamaları

Vetbüs İle Patili Dostlarımıza Muayene Desteği
Vetbüs: Hayvanlara Ayakta Muayene Etkinliği" adlı etkinliğimizde öğrenciler, özel tasarlanmış bir veteriner otobüsü olan Vetbüs ile tanışacak. Etkinlikte, kampüsteki hayvanlara muayeneyapılacak ve yardım eden gönüllülere veterinerlik temel prensipleri anlatılacak. Bu interaktif deneyim, kampüs hayvanlarına muayene olanağı sağlıyor ve aynı zamanda öğrencilere hayvan bakımı konusunda pratik bilgiler kazandırmayı ve hayvan sevgisi ile sorumluluk duygusunu pekiştirmeyi amaçlıyor.

Göztepe Yerleşkesi Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer2