Kulüp Güncelleme İşlemleri Duyurusu

Mayıs 2019 tarihinde yapılması gereken öğrenci kulüp güncelleme işlemleri Covid-19 salgını nedeni ile gerçekleştirilememişti. Öğrenci Kulübü Güncelleme işlemleri, Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı uzaktan eğitim ile devam ettiğinden sistemimiz üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda ilk aşama olarak aktif kulüplerimizin güncelleme işlemlerine başlayabilmesi için üye bilgilerini güncel hale getirmesi ve en az 30 aktif üyeye sahip olması gerekmektedir. 15 Ekim 2020 Perşembe - 30 Ekim 2020 Cuma gününe kadar üye güncelleme/ekleme işlemleri kulüplerimiz için açık olacak olup, 30 Ekim 2020 tarihinden sonra güncelleme işlemleri başlayacaktır. Aşağıda yer alan güncelleme işlemleri ilk aşaması kılavuzunu inceleyebilirsiniz. İkinci aşamaya ait kılavuz daha sonra yayınlanacaktır.

Sisteme giriş yapmakta sıkıntı yaşayan veya herhangi bir konuda yardım almak isteyen öğrencilerimizin kultur@marmara.edu.tr adresine iletişim bilgileri ile beraber durumunu açıklayıcı şekilde e-mail göndermesi gerekmektedir.

Kulüp Güncelleme İşlemleri 1. Aşama Kılavuzu

Kültür Birimi 15.10.2020

Kulüp Sosyal Medya Hesap Bilgileri
Kulüp logonuzun size özel olması, telif hakkı ile korunan herhangi bir logo ile benzerlik taşımaması, faaliyet alanınıza göre sizi anlatacak, sizi ifade edebilecek şekilde tasarlanmış olmasına dikkat ediniz.
14 Ağustos