Rezervasyonlar Hakkında Önemli Bilgilendirme

Üniversitemiz yemekhanelerinde Glutensiz menü hizmeti 16 Kasım 2022 tarihinden itibaren başlamıştır. Bu menüden yararlanmak için sayfamızdan BYS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılarak, gelecek haftanın menüleri için rezervasyon yapılması gerekmektedir. Bir sonraki hafta glutensiz menüler için rezervasyon yapma süresi her hafta Cuma günü saat 14:00'a sona ermektedir.

Rezervasyon sayısı kadar ve kişiye özel olarak menüler hazırlanmakta ve hangi yemekhane için rezervasyon yapılmış ise o yemekhanede menü sadece ilgili öğrenciye sunulmaktadır. 1 ay içerisinde 2den fazla defa rezervasyon yaptırdığı halde geçerli mazereti olmadığı halde menüsünü almayan, rezervasyon yaptırdığı yemekhaneye gelmeyen öğrenciler için maalesef rezervasyon sistemi girişi engellenmektedir.

Glutensiz menü hizmetinin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi, bu menünün gerçekten ihtiyacı olan öğrencilerimize sürekli ulaştırılabilmesi için yapmış olduğunuz rezervasyonlara riayet etmeniz ve gitmeyeceğiniz günler için rezervasyon yaptırmamanızı rica ederiz.