Gezi/Ziyaret

Kompozit Teknolojileri Kulübü (KTK)

Borusan Teknik Gezisi

Marmara üniversitesi öğrencilerinin sektörden ve iş kolundan haberdar olabilmeleri için Borusan Boru firmasına teknik gezi düzenlenmektedir. Gezi sırasında mühendislerle ve teknisyenler ile beraber firma gezilecek, kendileri tarafından prosesler ve işleyiş tanıtılacaktır. Bu sayede öğrencilerin bilincinin artırılması ve sektör hakkında bilgi sahibi olmaları hedeflenmektedir. Mezun olduklarında çalışmak istedikleri sektöre ve yerlere dair kafalarında daha iyi fikirler olması hedeftir. Staj ve iş yeri eğitimi imkanları için firma ile görüşme şanslarını da elde etmiş olacaklardır.

• 08.05.2024-09:00:18:00 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Ata, Sanayi Cd. No:54/68, 16601 Gemlik/Bursa Ulaşım, yemek ve ulaşım sigortası firma tarafından sağlanacaktır.