Konferans

Marmara İşletme Kulubü (MİK)

Companies Meet Youth'24

Companies Meet Youth Zirvesi, farklı sektörlerden önde gelen firmaların üst düzey yöneticilerini, geleceğin liderleri olarak nitelendirilen öğrencilerle buluşturan bir platformdur. Bu etkinliğin amacı, öğrencilerimizin kariyerlerine yön verirken ilham alabilecekleri, değerli bilgi ve deneyimlerle buluşabilecekleri bir ortam sağlamaktır. CMY Zirvesi, iki gün boyunca süren etkinliklerle doludur. Katılımcılarımız Marmara Üniversitesi ve çeşitli üniversitelerden öğrencilerin katılımı ile gerçekleşecektir. Sektördeki yenilikçi yaklaşımları ve gelecek trendlerini keşfetme fırsatı bulacaklardır. Aynı zamanda, önde gelen firmaların üst düzey yöneticileri tarafından verilen ilham verici konuşmaları dinleyerek, kariyer yolculuklarında adım atmalarına yardımcı olacak bilgileri edineceklerdir.

• 06.05.2024-07.05.2024-09:00:16:30 | Mehmet Genç Külliyesi B (Mavi) Konferans Salonu / Mehmet Genç (Dragos) Külliyesi

Konuşmacılar

• İhsan Karagöz Managing Director Türkiye and Export Markets
  • Bülent Polat Apaz Group Director