Kitap Tahlili

Fikir Talimi Kulübü (FTK)

J.-B. Pontalis'in "Bir Adam Yok Oluyor" Kitabının Tahlili

Marmara Üniversitesi Fikir Talimi Kulübü olarak düzenlediğimiz, 11 Mayıs 2024 tarihinde, saat 15.00’ te başlayacak olan J.-B. Pontalis’in "Bir Adam Yok Oluyor" Kitabının Tahlili etkinliği, Üsküdar Abbara Kafe’ de gerçekleşecektir. "Bir Adam Yok Oluyor" kitabının tahlilini yapma etkinliğinin amacı, kitabın derinliklerine inerek okuyuculara daha iyi anlayış ve kavrayış kazandırmaktır. Hedefimiz, kitabın temalarını, karakter gelişimini ve olay örgüsünü analiz ederek katılımcıların kitapla ilgili daha derin bir bakış açısı elde etmelerini sağlamaktır. Hedef kitlemiz, kitabı okumuş veya okumak isteyen kitapseverler, tüm üniversite öğrencileri, öğretim görevlilerinden oluşmaktadır. Bu etkinliğin yapılma amacı ise, okuyucuları bir araya getirerek kitap hakkında fikir alışverişi yapmak, yorumları paylaşmak ve birlikte daha derinlemesine düşünmek için bir ortam sağlamaktır.

• 11.05.2024-15:00:16:30 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Üsküdar Abbara Kahve Kitap Tahlili etkinliğimiz. 11 Mayıs 2024 tarihi 15.00-16.30 saatleri arasında Üsküdar Abbara Kahve'de olacaktır.