Kariyer Günleri

Geleceğe Yönelik Teknoloji ve Liderlik Kulübü (FFT)

Lead The Future Summit

Etkinliğimizin amacı kariyerlerinde başarılı olmuş bireyleri üniversite öğrencileriyle buluşturmak, interaktif bir ortam sağlamaya çalışmaktır. Hedefimiz katılımcılarımızın kariyerleri hakkındaki soru işaretlerini gidermek, geleceğe ve mevcut öğrencilik hayatlarına daha iyi bir bakış açısı katabilmektir. Bu etkinlikte aktif bir şekilde öğrenim hayatlarına devam eden üniversite öğrencilerini hedef kitle olarak belirledik. Bu etkinliğin yapılma amacı öğrencilere yoğun öğrenim hayatlarının yanında, onlara sosyal bir ortam sağlayarak kariyerleri hakkında fikir edinmeleri için bir fırsat yaratmaktır. Katılımcılar, konuşmacılarımızdan değerli bilgiler edinmenin yanı sıra farklı öğrencilerle iletişim kurma şansı yakalayabileceklerdir.

• 10.05.2024-09:00:16:30 | Enstitüler Binası Konferans Salonu / Göztepe Yerleşkesi

Konuşmacılar

• Yönetici, Zühre Işılak Elçi Learning and Development Manager
  • CEO, Mürsel Ferhat Sağlam Branding Türkiye kurucusu ve CEO'su