Seminer

Bilişim Teknolojileri Kulübü (MITC)

Yapay Zeka ve Kimlik Doğrulama Teknolojileri Semineri

Merhaba Bilişim Teknolojileri Meraklıları, Bilişim Teknolojiler Kulübü olarak, 7 Mayıs 2024 tarihinde saat 14:00 - 16:00 arasında, İletişim Fakültesi AZ01 no'lu konferans salonunda gerçekleştireceğimiz "Yapay Zeka ve Kimlik Doğrulama Teknolojileri" seminerimize sizi davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Seminer Hedefi: Bu seminerin temel amacı, yapay zeka teknolojilerinin kimlik doğrulama süreçlerindeki rolünü ve etkilerini anlamak, katılımcılara yapay zeka temelli kimlik doğrulama sistemlerinin güncel durumu hakkında bilgi vermek ve gelecekteki olası uygulamalarını tartışmaktır. Hedef Kitlesi: Bilişim teknolojilerine ilgi duyan öğrenciler, akademisyenler, endüstri profesyonelleri ve yapay zeka teknolojilerini keşfetmek isteyen herkes. Seminerin Amacı: Katılımcıların yapay zeka temelli kimlik doğrulama teknolojilerinin potansiyelini anlamalarını sağlamak, bu teknolojilerin güvenlik, gizlilik ve etik konularını tartışmak ve gelecekteki uygulamalarını değerlendirmek.

Konuşmacılar

• Burak İkan Yıldız Yazılımcı