Alan Uygulamaları

Marmara Proje Geliştirme Kulübü

Öğretmenlik Yolunda Heybeyi Doldurmak

Öğretmenlik büyük emek, hoşgörü, fedakârlık ve sabır isteyen ulvi bir meslektir. Etkinliğimiz de Program Geliştirme Uzmanı ve Yaratıcı Drama Eğitmeni Özlem Sever, başta kulübümüz üyeleri olmak üzere Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerine bir öğretmenin ihtiyacı olacak temel kaynakları ve becerileri aktaracaktır. Etkinliğimizde öğretmen adaylarının derslerde kullanabilecekleri yöntem ve teknikler uygulamalı olarak gösterilecektir. Etkinliğimiz meslek hayatında öğretmenlere yol göstermesi ve öğrencilerinin hayatlarında olumlu izler bırakması için konuğumuzun tecrübelerinden de yola çıkarak yol gösterici olma niteliği taşımaktadır.

• 10.05.2024-14:30:16:30 | Hukuk Fakültesi Konferans Salonu / Göztepe Yerleşkesi

Konuşmacılar

• Özlem Sever Öğretmen