Toplantı

Fikir Talimi Kulübü (FTK)

Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Yazğan ile Gündem Toplantısı

Fikir Talimi Kulübü olarak düzenlediğimiz "Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Yazğan ile Gündem Toplantısı" adlı etkinlik, 9 Mayıs 2023 tarihinde saat 13.00'te Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi ,Siyasal Bilgiler Fakültesi B Binası, Fakülte Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir. Etkinliğin konuşmacısı Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Yazğan olacaktır ve etkinliğe tüm üniversite öğrencileri ile öğretim görevlileri katılabilir. Bu toplantının amacı, güncel konuları ve önemli gündem maddelerini değerlendirmek, katılımcıların fikir alışverişinde bulunmalarını sağlamak ve akademik tartışmaları teşvik etmektir. Hedef kitlesi, üniversite öğrencileri ve öğretim görevlileri olan bu etkinlik, akademik bir ortamda bilgi paylaşımını teşvik ederek katılımcıların düşünce ve analitik yeteneklerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca, bu tür toplantılarla üniversite içinde etkileşimi artırmak ve akademik yaşamın dinamizmini desteklemek hedeflenmektedir.

• 09.05.2024-13:00:14:30 | Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer2 / Göztepe Yerleşkesi Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi B Binası, Fakülte Konferans Salonu 09.05.2024 tarihinde, saat 13.00'te Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi Siyasal Bilgiler Fakültesi B Binası Fakülte Konferans Salonu'nda olacak

Konuşmacılar

• Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Yazğan Dr. Öğr. Üyesi