ETKİNLİK DETAYI

Söyleşi/Sohbet

Fikir Talimi Kulübü (FTK)

Being a Lawyer in United Nations

Marmara Üniversitesi Fikir Talimi Kulübü, 21 Nisan 2024 tarihinde Türkiye saatiyle 19.00'da ( Cezayir standart saatine göre 17.00) düzenleyeceği " Being a Lawyer in United Nations " adlı etkinliği, kulübün resmi Instagram sayfası olan @fikirtalimi ( https://www.instagram.com/fikirtalimi?igsh=MXQxeHdqemJtOWdseg%3D%3D&utm_source=qr ) hesabından Instagram canlı yayını olarak yapılacaktır. Etkinliğin konuşmacısı Eski BM Personeli Hukuk Müşaviri ve Cezayir Kadın Fonu Üyesi "Amira CHEHIH" olacaktır. Etkinlik,Birleşmiş Milletler'de avukatlık mesleğine dair bir içgörü sunmayı amaçlamaktadır.Tüm üniversite öğrencileri ve öğretim görevlilerine açık olan etkinlik, özellikle hukuk alanında kariyer düşünenlere ilham verici bir deneyim sağlayacaktır.Bu etkinliğin bir diğer hedefi, Amira CHEHIH'in Cezayir Kadın Fonu üyeliği deneyimi üzerinden katılımcılara fonların uluslararası düzeydeki rolünü ve kadın hakları konusundaki çalışmalarını anlatmaktır.Etkinliğin dili ingilizce olacaktır.

  • 28.04.2024-19:00:20:30 | Instagram / Online Ortam Etkinlik, 21 Nisan 2024 saat 19.00'da, FTK resmi Instagram hesabı @fikirtalimi hesabından canlı yayın olarak yapılacaktır.
     Link


Konuşmacılar

  • Eski BM Personeli Hukuk Müşaviri ve Cezayir Kadın Fonu Üyesi Amira CHEHIH Eski BM Personeli Hukuk Müşaviri ve Cezayir Kadın Fonu Üyesi