Seminer

Marmara Proje Geliştirme Kulübü

Çincenin Kariyere Etkisi

Marmara Proje Geliştirme Kulübü olarak temel amacımız öğrencileri proje çıkarmaya, araştırma yapmaya teşvik etmek. Bu bağlamda kulübün gizli amaçlarından birisi meslek hayatında atılmadan önce veya yurt dışında bir programa başvurmadan önce üyelerimizin donanımlı bir şekilde üniversiteden ayarılmalarına olanak sağlamaktır. Çin kültür derneği ile işbirlikli gerçekleştirilecek bu organizasyonda başta kulübümüz üyeleri olmak üzere tüm Marmara üniversitesi öğrencilerine " Çincenin kariyere etkisi, Çinde kariyer, Proje yürütücüsü olmanın yurt dışı yüksek lisans veya iş başvuruları kabulünde etkisi" gibi konular hakkında bir seminer gerçekleştirmek hedeflenmektedir.

• 09.05.2024-14:30:16:00 | Hukuk Fakültesi Konferans Salonu / Göztepe Yerleşkesi

Konuşmacılar

• Serdar GÜLLÜER Çince Tercüman