Fikir Talimi Kulübü (FTK)

Gençlik Çalışmaları Akademisi: Liderlik Eğitimi Akademi Kapanış Seremonisi

25 Nisan 2024 tarihinde saat 13.00'te Marmara Üniversitesi, Göztepe Kampüsü GSB Genç Ofis'te düzenlenecek olan "Gençlik Çalışmaları Akademisi: Liderlik Eğitimi Akademi Kapanış Seremonisi" adlı etkinlik Marmara Üniversitesi Fikir Talimi Kulübü tarafından gerçekleştirilecektir. Etkinliğin amacı, gençlerin liderlik becerilerini geliştirmek ve onları geleceğin liderleri olarak yetiştirmek için bir platform sağlamaktır. Bu seremonide, Gençlik Çalışmaları Koordinatörü Ayşe Sevgi Hacaloğlu'nun katılımıyla gençlerin liderlik potansiyelini artırmak için bilgi ve deneyimlerin paylaşılacağı bir ortam oluşturulacaktır. Etkinliğin paydaşı AEGEE Bakı'dır ve tüm üniversite öğrencileri ile öğretim görevlileri katılım sağlayabilir.Bu etkinliğin temel amacı, gençlerin liderlik yeteneklerini geliştirmek ve onları geleceğin liderleri olarak hazırlamaktır. Hedeflenen, gençlerin liderlik becerilerini artırmak, liderlik konusunda farkındalık yaratmak ve onlara ilham vermek için bir platform sunmaktır.

• 25.04.2024-13:00:14:30 | Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer2 / Göztepe Yerleşkesi GSB Genç Ofis

Konuşmacılar

• Gençlik Çalışmaları Koordinatörü Ayşe Sevgi Hacaloğlu Gençlik Çalışmaları Koordinatörü