Söyleşi/Sohbet

Fikir Talimi Kulübü (FTK)

Exploring the World as Project and Event Manager

Marmara Üniversitesi Fikir Talimi Kulübü, 20 Nisan 2024 tarihinde saat 18.00'da "Exploring the World as Project and Event Manager" adlı etkinliği, kulübün resmi YouTube sayfası olan @fikirtalimikulubu4211 (https://www.youtube.com/@fikirtalimikulubu4211/featured ) hesabından YouTube canlı yayını olarak gerçekleştirecektir. Etkinliğin konuşmacısı Proje ve Etkinlik Yöneticisi Masum Abdullayev olacaktır. Etkinliğe tüm üniversite öğrencileri ve öğretim görevlileri katılabilir. Etkinliğin amacı, katılımcılara proje ve etkinlik yönetimi alanında bilgi ve deneyim sunmak, bu alanda kariyer yapmayı düşünen gençleri bilgilendirmek ve onlara ilham vermektir. Etkinliğin hedefi, katılımcıların bu alanda becerilerini geliştirmesine ve ağlarını genişletmesine yardımcı olmaktır.

• 20.04.2024-18:00:19:30 | Youtube / Online Ortam Etkinlik,20.04.2024 tarihinde saat 18.00'de @fikirtalimikulubu4211 resmi YouTube hesabında canlı yayın olarak yapılacaktır.
     Link

Konuşmacılar