Yarışma (Katılım)

Biyomühendislik Kulübü (BİYOM)

Bioinnovation 2023

Ankara Mamak Belediyesi, Ostim Teknik Üniversitesi ve Acıbadem Üniversitesi TEKMER tarafından düzenlenen Mamak Füzyon'da toplam 50 saat boyunca sürecek olan yarışmaya katılıyoruz. Marmara Üniversitesi'ni temsilen günümüz güncel sorunlarından birine üretilecek efektif bir çözümle birlikte hem bootcamp alanında eğitim alacak hem de kulübün network ağının genişlemesi sağlanacaktır. 5 Mayıs Cuma günü Ankara'ya yol alınacak, hafta sonu boyunca sürecek olan yarışmanın devamında okulu temsilen ödül törenine ve gala yemeğine katılınacaktır. Daha sonrasında da 8 Mayısta okula geri dönülecektir.

• 05.05.2023-08.05.2023-09:00:23:00 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Ankara Mamak Füzyon Yaşam bilimleri ve sağlık alanında inovatif fikir ve ürün geliştirme