Workshop

Mekatronik Mühendisliği Kulübü (MMK)

3D Printer Workshopu

3D Yazıcı Ne İşe Yarar? 3d yazıcı, üç boyutlu prototipler tasarlar ve doğrudan bilgisayar destekli tasarım (CAD) veya yazılım tarafından oluşturulan 3B tasarım diyagramları, şekiller ve desenleri kullanarak üretilecek nihai ürünü oluşturur. Günümüzde 3 boyutlu yazıcı teknolojisi birçok alanda kullanılmakta ve hergeçen gün farklı kullanım alanlarına kavuşmaktadır. Bu alanlara örnek olarak endüstriyel imalat, tıp ve sağlık, havacılık ve uzay, mimarlık ve inşaat, askeri uygulamalar, tekstil, gıda, eğitim verilebilir. Etkinliğimizin amacı 3D printer teknolojisinin kullanım alanları, nasıl kullanılacağı ve daha birçok özelliği hakkında öğrenci arkadaşlarımızın bilgilendirilmesi ve bizzat bu teknolojiyi yakından inceleme fırsatı sunulmaktadır. Etkinliğimiz hedef kitlesi, 3D printer teknolojisine meraklı arkadaşlarımıza ve ayrıca tüm öğrenci arkadaşlarımıza yöneliktir.

• 02.12.2022-09:00:16:00 | Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu / Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Maltepe Yerleşkesi

Konuşmacılar

• Co-Founder & Chief Technology Officer, Hüseyin ÖZEN Co Print 3D Printer Technologies Co-Founder