Kahvaltı/Piknik/Yemek/Davet

Deneyimsel Eğitim Kulübü (DEM)

Tanışma Kahvesi Etkinliği

Tanışma Kahvesi Etkinliğimiz ile kulübümüze yeni katılan üyelerimize; kulübümüzde yapılan ve yeni dönemde yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verirken aynı zamanda tanışarak eğlenceli zaman geçirebilecekleri bir tanışma kahvesi düzenlemeyi hedeflemekteyiz. Yeni üyelerimizin birbirlerini daha iyi tanıyabilmeleri için kulüp özelinde tasarlamış olduğumuz Human Bingo, Sessiz Alfabe ve Saat Buluşması oyunları oynatmayı amaçlamaktayız. Bu oyunlar ile birbirlerini tanıyacak olan üyelerimizin yeni dönem için motivasyonlarını arttırarak, başka bölümlerde bulunan üyelerimiz ile de samimi bağlar kurmalarını sağlamak ve sene içerisinde kulüp etkinliklerimize katılım sayılarını arttırmayı hedeflemekteyiz.

• 29.11.2022-18:30:21:00 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Coffee Club: Feneryolu, Boğaziçi Çk. No:2/A, 34722 Kadıköy/İstanbul Tanışma Etkinliği