Etkinliğe Katılım

Deneyimsel Eğitim Kulübü (DEM)

Bowling etkinliği

DeM Marmara ailesi olarak sınav döneminden sonra üyelerimizin moral ve motivasyonunu arttırmak ve keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için bowling etkinliği düzenlemeyi amaçlamaktayız. İlk olarak üyelerimizin kaynaşmasını sağlayarak aralarındaki samimiyeti arttırmayı hedeflemekteyiz. Daha sonrasında bowling alanında eşit bir rekabet ortamı oluşturarak üyelerimizi takımlara ayırarak kaliteli zaman geçirmelerini sağlamayı planlamaktayız. Bu sayede üyelerimiz ile daha güçlü bağlar kurabileceğimiz samimi bir ortam oluşturmayı hedeflemekteyiz.

• 06.12.2022-18:00:19:30 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Bab Bowling: Ünalan, Libadiye Cd. No:84, 34700 Üsküdar/İstanbul9,4 km Bowling Etkinliği