Konferans

Marmara Üniversitesi Türk Kızılay Kulübü

Gi̇zli̇ İkna Tekni̇kleri̇

Gizli İkna Tekniklerinin amacı teorik bilginin dışında farkındalık kazandırmaktır. Etkili iletişimle de bağlantısı olan Gizli İkna Teknikleri daha doğru bilgilere nasıl ulaşılabileceğini, karşımızdaki insanların kullandıkları tekniklerle gerçekte neyi ortaya atmak istediklerinin farkında olunacağı bir eğitimdir. Bu teknik gençler, yetişkinler ve yaşlılarda sıkça rastlanmaktadır. Öyle ki insanlar bazen farkında olmadan gerçekleştirmektedir bu teknikleri. Bu eğitim sayesinde insanların bizde oluşturmak istediği izlenimleri,asıl amaçladıkları düşünceleri daha rahat anlayabilmemize katkı sağlamakla birlikte bizim başkaları üzerinde doğru bir yaklaşım sergileyerek karşıdaki kişinin veya kişilerin yapmak istemedikleri ancak yararlarına olan durumlara ikna edebilmek, yapmayı planlayıp da önünde engeller oluşturan durumlardan muzdarip olanlara yardımcı olmak gibi faydaları da bulunmaktadır. Konferansımızın başlıca hedef kitlesi öğrencilerdir.

• 23.05.2022-19:00:21:00 | Google Meet / Online Ortam Gizli İkna Teknikleri
     Link