Kahvaltı/Piknik/Yemek/Davet

Basım Teknolojileri Kulübü (BTK)

Mezunlar Buluşması

Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Kulübü olarak mezunlar buluşması etkinliği düzenlenecektir. Etkinliğimize 1976'dan günümüze tüm mezunlar ve son sınıf öğrencilerimiz katılım sağlayacaktır. 12.si düzenlenecek olan "Matbaa Eğitimi ve Basım Teknolojileri Mezunlar Buluşması" Göztepe Yerleşkesi açık hava amfisinde düzenlenecektir ve etkinlikte mesleki bilgi alışverişi ve kariyer söyleşileri yapılacaktır.

• 22.05.2022-11:00:17:00 | Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer2 / Göztepe Yerleşkesi Göztepe Yerleşkesi açık hava amfisi. İshak Bey'in bilgisi dahilinde rezerve edilmiştir. Göztepe Yerleşkesi açık hava amfisinde mezunlar ve son sınıfların buluşması gerçekleştirilecektir.

Konuşmacılar

• Zafer Özomay Doç. Dr.

Sponsorlar

• BASEV