Söyleşi/Sohbet

Marmara Ebelik Kulübü (MEK)

Marmara Ebeli̇k Kulübü Üyeleri̇yle Buluşuyor

Etkinliğimizin amacı; üyelerimizle tüm kurucu ekip olarak bir araya gelip yüz yüze daha etkili bir iletişim kurmak ve ilerleyen dönemde kuracağımız iletişimi kolaylaştırmaktır. Bu etkinliği gerçekleştirerek üyelerimizin bulundukları kulübün samimiyetini tam olarak benimsemelerini hedefliyoruz. Bu yaptığımız etkinliğin hedef kitlesi Marmara Ebelik Kulübü üyelerinin tamamıdır. Bu sohbet etkinliği aynı zamanda üyelerimize kulüp faaliyet planlarımızdan daha ayrıntılı olarak bahsetmemize ve bilgilendirmemize kapı açacaktır.

• 04.12.2021-17:00:20:00 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Coffee CodyCross- Adres: Osmanağa Mahallesi Kıvanç Sokak No:2/1 Kadıköy/İSTANBUL (Halitağa Caddesi Grastis karşı arası) Etkinliğimiz yüz yüze yapılacak olup, işletmeye bilgi verilmiştir. Bu etkinlik tamamen Covid-19 önlemleri alınarak yapılacaktır.