Etkinliğe Katılım

Marmara Üniversitesi Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği Kulübü (EMSA Marmara)

Çorbada Tuzun Olsun

EMSA Marmara kulübü olarak Çorbada Tuzun Olsun Derneği ile birlikte çalışarak bir sosyal sorumluluk etkinliği düzenlemek istiyoruz. Tıp fakültesindeki öğrencilerin kendi bilimsel ve akademik gelişimlerinin yanında çeşitli sosyal projelerde yer almaları gerektiğini düşünüyor ve bu konuda onlara bir kapı açmak istiyoruz. Bu doğrultuda Çorbada Tuzun Olsun Derneği ile birlikte öncelikle dağıtım etkinliğinin oryantasyonunu yaparak belirli lokasyonlardaki sokakta yaşayan insanlara gıda yardımı yapmayı planlıyoruz.

• 28.11.2021-04.12.2021-18:30:19:30 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Beyoğlu/İSTANBUL Etkinliğimiz 28 Kasım ve 4 Aralık tarihlerinde iki gün olacak şekilde 10 kişilik gruplar halinde yapılacaktır.

İşbirliği

• Çorbada Tuzun Olsun Derneği