Seminer

Marmara Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Kulübü (IEEE)

Yapay Zeka Zirvesi 24'

"Yapay Zeka" alanında faaliyet gösteren şirketlerle öğrencileri bir araya getirmeyi amaçlayan bu zirve, sadece teorik derslerle sınırlı kalmayıp gerçek hayattan örneklerle öğrencilere pratik bilgiler sunmayı hedefliyor. Bu etkinlik, şirketlerin yapıları ve projeleri hakkında bilgi edinme fırsatı sunarak, öğrencilere şimdiden iş dünyasına hazırlık yapabilecekleri yol haritaları çizmelerine yardımcı olmayı ve yeni nesil teknolojiler konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlıyor. Bu sayede sektörle öğrenciler arasında köprü kurarak, hem sektörü tanıma hem de geleceğe daha iyi hazırlık yapma fırsatı sunuyor.

• 09.05.2024-09:30:16:30 | Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer7 / Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Maltepe Yerleşkesi M1 konferans salonu Yapay Zeka Zirvesi

Konuşmacılar

• Deniz Bank -- Emin Ahmet Tanrıöven Parekende Analitik, Yapay Zeka ve Optimizasyon Grup Müdürü

Sponsorlar