Gezi/Ziyaret

Marmara Eczacılık Kulübü (MEK)

Menarini Üretim Tesisi Gezisi

Etkinlik eczacılık öğrencilerinin çalışma alanlarını öğrenmesi ve gözlem yapması amacıyla planlanmıştır. İlaç üretim tesisini , steril alanları bu alanlardaki çalışma koşullarını yakından görerek çalışmak için katılımcılar kendilerine uygunluğunu yerinde deneyimleme fırsatı bulabileceklerdir. Bir ilaç üretim tesisinde eczacılar hangi alanlarda çalışabilir ,hangi yetkinliklere sahip olmalıdır gibi ve daha fazlası hakkında bilgi edinilecektir. Katılımcıların akıllarına takılan soruları yetkili kişilerden cevaplandırmasını isteyebileceği bir etkinlik gerçekleştirilecektir.

• 24.04.2024-10:00:12:00 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Davutpaşa Caddesi , No : 12 , Topkapı 34010 İstanbul