Kahvaltı/Piknik/Yemek/Davet

Marmara Ebelik Kulübü (MEK)

Geleneksel İftar Yemeği

Marmara Ebelik Kulübü olarak bu etkinlikte amacımız artık geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan ayı iftar yemeğimizi bu sene de gerçekleştirmektir. Bu hususta, ebelik mesleğinde bir araya gelerek dayanışmayı pekiştirmek, meslektaşlarımız arasında güçlü bir iletişim ağı oluşturmak ve birlikte geçirdiğimiz bu özel zamanı paylaşarak mesleğimizin değerini vurgulamak istiyoruz. Ayrıca, bu etkinlik vesilesiyle ebe adaylarına ve ebelere, mesleklerinde karşılaştıkları zorluklarla başa çıkmaları için destek sunmayı, deneyimlerimizi paylaşmayı ve birbirimizden öğrenmeyi hedefliyoruz. Hep birlikte, Ramazan ayının bereketini ve kardeşliğini hissederek, ebelik mesleğine olan bağlılığımızı pekiştirmeyi diliyoruz.

• 29.03.2024-19:00:20:30 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Köfteci Ramiz Yalı, Turgut Özal Bulvarı No:193, 34000 Maltepe/İstanbul Köfteci Ramiz işletmesine bilgi verilmiştir.