Marmara Üniversitesi
Çalıştay

İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO)

Yaratıcı Endüstriler ve Yapay Zeka

Yapay zekanın yaratıcılık, yenilik ve üretim süreçlerine olan etkisini tartışacaktır. Yapay zekanın, etik ve toplumsal etkileri ve bu teknolojinin yaratıcı endüstrilerdeki uygulanabilirliği vb. konular ele alınacak Çalıştay, yapay zekanın yaratıcı endüstriler üzerindeki etkisini geniş çaplı bir bakış açısıyla ele alacak ve bu alanda geleceğe yönelik stratejiler geliştirmek için bir temel oluşturacak. Hedef Kitle: Öğrenciler, akademisyenler, araştırmacılar, uzmanlar ve profesyoneller. Yapay zekanın yaratıcılık, üretim süreçlerine olan etkileri, etik ve toplumsal boyutları, ve bu teknolojinin yaratıcı endüstrilerdeki uygulanabilirliği, bu etkinliğin ana konularıdır.

• 24.04.2024-09:00:16:30 | Mehmet Genç Külliyesi B (Mavi) Konferans Salonu / Mehmet Genç (Dragos) Külliyesi

Konuşmacılar

• Dr. Öğr. Üyesi Enver TATLISU Akademisyen