Yarışma (Düzenleme)

Marmara Endüstri Mühendisliği Kulübü (MIES)

Case On MieS Vaka Analizi Yarışması

Case On etkinliği bir vaka analizi yarışmasıdır. Bir şirketle anlaşma yapılır. Şirketin verdiği bir vaka ile önce ön eleme süreci yapılır. Beş veya altı kişilik gruplar olarak katılımcılar etkinliğe katılabilirler. Farklı üniversitelerden de öğrenciler etkinliğe katılım sağlayabilecekler. Şirket online olarak ön eleme sürecini bitirdikten sonra büyük finale kalan takımlarla 2 gün çözecekleri bir vaka daha verilir. Bu vakanın çözüm sunumunu yaptıklarından da sonrada şirket yarışmanın kazanan ilk üç takımını belirler. Bu yarışma sayesinde katılımcılar ilerdeki iş hayatlarında şirketlerde çıkan krizleri çözme becerileri kazanarak ön çalışma yapmış olacaklar.

Stant Tarihleri

• 21.03.2024 22.03.2024-Göztepe Yerleşkesi (Yemekhane Binası Önü) ()
  • 21.03.2024 22.03.2024-Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi (Mühendislik Fakültesi Alanı) ()