Sınav

Marmara Üniversitesi Türk Tıp Öğrencileri Birliği Kulübü (MARMARA TÖB)

TurkMsic Değişim Sınavı

Geçmiş senelerde olduğu gibi bu sene de tıp öğrencilerine aldıkları puan ve yaptıkları tercih sonrasında dünyanın çeşitli yerlerinde bir ay staj/araştırma değişimi imkanı sağlayan Tıp Öğrencileri Birliği'nin bu seneki değişim sınavının 4 Aralık 2021 tarihinde saat 10.00’da Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde dönem 1, dönem 2, dönem 3 amfileri ve 1031 numaralı amfide yapılması planlanmıştır. Sınava sınav için başvuru yapan tıp fakültesi öğrencileri( okulumuz haricinde başka okullardan gelen 2 tıp fakültesi öğrencisi de dahil) katılacaktır. Sınav 180 dakika sürecektir, sosyal mesafeye uygun ve öğrencilerin maskeli olmasına dikkat edilerek gerçekleştirilecektir.

• 04.12.2021-10:00:13:00 | Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer7 / Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Maltepe Yerleşkesi Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi 1-2-3. Sınıf Amfileri ve 1031 no'lu Amfi TurkMsic Değişim Sınavı

Sponsorlar

• TUSDATA