Sosyal Sorumluluk

Marmara Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Kulübü

Engelsiz Yaşam Merkezi'ne Ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Üsküdar'daki Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret edeceğiz. Kulüp üyelerimizin katılacağı etkinlikte merkezde bulunan genç, yaşlı ve çeşitli hastalıklarla mücadele eden engelli bireylerin merkezde gerçekleştirdikleri faaliyetlere katılacağız. Farklı engellere sahip bireylerin bulunduğu merkezde onların bir günlerini nasıl geçirdiklerini yakından gözlemlemek ve merkezde çalışan fizyoterapistlerin engelliler ile olan iletişimini görmek için bu etkinliği gerçekleştireceğiz. Etkinliğimiz pandemi süreci nedeniyle kontenjanla sınırlı olacaktır.

• 04.12.2021-10:00:12:30 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Bulgurlu, Libadiye Kavşağı, 34696 Üsküdar/İstanbul